Fes-te soci del club

La força del Club de Ciclisme Tondo som les persones que el formem, entre tots podem continuar el llegat del Xavi.

Ser soci simpatitzant d’aquesta organització significa donar suport al ciclisme amb les accions que implementa el Club, que no tan sols es queda en paraules, sinó que es tradueix en fets. La vostra aportació de 25€ a l’any es destina a cobrir les despeses de les activitats previstes, com ara els sopars col·loqui o els Campus per cadets i juvenils, així com tot allò que estigui a les nostres mans per fomentar el ciclisme de base.

Perquè en l’ànim de tots està aconseguir que les persones que volen començar en aquest esport tinguin una xarxa d’activitats i de professionals que les acompanyin i ensenyin, l’esforç ja el posen ells, sens dubte. Que les situacions de desemparament que el Xavi es va trobar als seus inicis, no es torni a repetir.

Ser soci simpatitzant del Club de Ciclisme Tondo no es contradiu amb ser-ho d’altres clubs, el contrari, volem sumar, no dividir. Així mateix, esperem rebre totes aquelles inquietuds i idees que us semblin beneficioses pel ciclisme. No dubteu en fer-nos-les arribar

Entre totes i tots anirem a roda d’aquesta grupeta que ve pedalejant fort. Pel futur!

GRÀCIES.

Aquí teniu el formulari de soci de petició d’alta com a soci simpatitzant. El podeu omplir al vostre ordinador i enviar a club@xavitondo.org. A la recepció del formulari, degudament omplert i signat i amb el comprovant d’ingrés de la primera quota, us serà assignat un número de soci i en breu rebreu el vostre carnet.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*