Campus 2016

OBERT el termini d’inscripció, romandrà fins a esgotar les places. El preu dels quatre dies en pensió completa és de 212,00€

Per fer efectiva la inscripció heu d’omplir el full d’autorització i el d’inscripció  i enviar-los a campus@xavitondo.org
Enguany organitzem per cinqué any consecutiu el Campus ciclista Xavi Tondo dirigit a ciclistes en categoria d’infantils d’últim any, cadets i juvenils. Entre els dies 29 d’octubre i 1 de novembre.

En aquesta edició seguiran combinant l’activitat esportiva i la formació integral, d’una forma lúdica i atractiva pels assistents. D’aquesta manera, es duran a terme entrenaments en carretera, exercici i xerrades (mecànica, medicina esportiva, nutrició, tècnica en carrera, estiraments i primers auxilis) i esports variats. A més, el Campus es manté amb la mateixa filosofia de les primeres edicions: el suport al ciclisme de base.

Entre altres professionals en actiu del ciclisme, enguany rebrà la visita de la corredora del LOTTO SOUDAL LADIES, la belga Lieselot Decroix, qui va ser corredora del Cervélo Teast Team a la temporada de 2009 i va representar a Bèlgica als JJOO de 2008 a Beijing.

Per més informació:
Tel: 686332305
campus@xavitondo.org